Do rzeczy koledzy bo bajki zostały napisane czas na fakty .
-Nr na serii testowej z 76(ważne) wygląda tak
screenshooter.net/7434379/nwrtjdm
ile ich było nie wiem , napewno ten który radośnie prezentujesz nim nie jest napewno tez to że masz akurat 180'ty któryś z roku pańskiego 1977 nie znaczy że trzeba lansowac teorie o 200 .
- Seria testowa miała ekranowane trafo - u ciebie nie ma i nie będzie .
- Teksty o EK . Kont. są mocno nad wyraz . Po pierwsze były zazwyczaj oznaczane z tyłu po drugie po co kontrolować coś co jest na rynku .
- Zdjęcie od Tomasa - numer jest inwentarzowy a nie seryjny . Warto rozróżnić
- Ogólnie opis w aukcji mocno przesadzony , pisał ktoś kto zapewne nasłuchał sie różnych opowieści nie mówię że niezgodnych z prawda , jednak w tym przypadku nie prawdziwy . Acz swoje jak widac zrobił windując cenę na te 6 paczek .
- Wiele z 5100 z roku 77 ma tak wybity numer . Nie czyni ich to wyjatkowymi , sam mam taki
- Aha tekst o ustawianiu ręcznym serii testowej tez mocno przesadzony - każdy 510x był ustawiony recznie bo kto miał to zrobić ? Komputer? Robot? Poza tym i tak wszystkie był mierzone a parametry dołączane do amplitunera jak i notowane w specjanej księdze .
Tyle ode mnie jak będziecie chcieli rozwiać jeszcze jakieś watpliwości polecam sie na przyszłość .