Laslo dzięki. Kolumny przede wszystkim rzadkie a tym też w dużej mierze się kieruję przy moich wyborach. Małżonka storpedowała ostatnio zakup gigantów (1,2m wys) TSM'ów za 400zł ehh
Znaczy ogólnie jestem nawet zadowolony i powiem Ci, że chyba jednak Saba wypada generalnie najlepiej mimo, że piec Universum ma 8 kapeluszy Toshiba to chyba gra u mnie najrzadziej i zastanawiam się dlaczego bo budowę ma chyba najpoważniejszą (no co prawda nie jest to dual mono). Aha ten wystawiony obecnie na jednym ze znanych portali za 1500 nie jest mój.
Hmmm, mówisz Japonia...
CV 1400 to Japończyk
Universum chyba też chociaż gałeczki i podświetlenie pokrętła Vol, ten "laser" ma takie samo jak któryś z pieców ITT choć to też może być Japonia. Generalnie Niemcy są mistrzami w naklejaniu naklejek na produkty innych.
Basf 8440-50, o którym też myślę to też raczej Japończyk.
Carnegie pod Sabą "znikają" i tak kombinuję żeby znaleźć piec pod którym coś takiego stanie się z drugim zestawem. Dobra nie zanudzam...
Dual CV 1700 i TFK spodziewam się po nich fajnego grania ale wizualnie bardziej podoba mi się dzielonka TFK oczywiście jedno jak i drugie w brązach.
No i od Revox'a i K+H temat trochę zboczył ale mi to nie przeszkadza mogą być nawet propozycje Amerykanów.
Dobra do rzeczy.
Laslo co byś proponował z Japonii bo skoro pytasz to domyślam się
masz jakieś swoje typy do zaproponowania?