Szczecin
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Setki naprawianych i odnowionych sprzętów (lampowe, tranzystorowe - krzem/german) audio od lat 30 tych do współczesnych w tym min. Marantz 2500, McIntosh, Accuphase. Klocki od budżetowych po wartość dobrego samochodu. Na maila mogę wysłać zdjęcia z przykładowych napraw.
Oferuję wiedzę - zawodowo jestem Managerem Europejskiego Centrum Serwisowego w jednej z branż związanych z elektroakustyką, także dB, herce, szumy, zniekształcenia, liniowość, przesłuchy, kalibracje, diagnoza usterek, BGA, nie są mi obce:) - ot to takie ciekawe temaciki. Prywatnie, audiofil ceniący dobry sprzęt audio, szczególne vintage.
Warsztat - profesjonalne zabawki; analizator widma do pomiarów audio-Stanford SR770, generator FM rohde & schwarz i inne zabawki:).
Trochę brakuje czasu no ale cóż,...naprawiam dla przyjemności a nie dla mega zarobku. Zarobek TAK ale ja pracodawcę już mam.
Aha i najważniejsze - nie jestem specjalistą, który na każdą usterką, zna jedną tylko odpowiedz - wymień elektrolity.. Wymienia się to co jest w danej chwili uszkodzone na podstawie konkretnej diagnostyki.
N.B. 237V dla sprzętu audio vintage to jest pikuś. Kiedyś trafo to było trafo...co innego obecne trafka made in china...ach i te termiki pod uzwojeniami heh,...