soviet100 napisał:Grundig produkował świetne ale .. magnetowidy .
Zapomniałeś o świetnych amplitunerach, wzmacniaczach itd..
Dalej nie mogę zrozumieć czemu tak murem stoicie za Grundig przecież to za grosz dźwięku nie ma . Infinity to chińszczyzna więc nie wyjeżdżaj mi z takimi (chyba że przed 93r)
Tak się składa że Infinity SM-102 są modelami wyprodukowanymi przed 93r ...
Nie dasz sobie przegadać , ja rozumiem masz grundig i wychwalasz w niebiosa niestety to jest szajs i tyle, głośników nigdy nie umiała ta firma robić . Byle Unitry są lepsze niż Grundig . Dla przykładu ZGC 50 grają o niebo lepiej niż Grundig 650
Najlepsze kolumny Unitry to ZG40 i to na tyle....
Skoro jamo to taki szajs to czemu razem z Harman Kordon sprzedają się razem ?
allegro.pl/harman-kardon-avr260-bdt30-ja...260-i2837760102.html
Właśnie dlatego napisałem że te kolumny nadają się tylko do kina domowego a nie do słuchania muzyki...
Jeśli mówisz że moje kolumny nadają się tylko do kina domowego a nie jako prawdziwe kolumny Stereo to po prostu jesteś głupi i tyle bo inaczej się tego nazwać nie da
A ktoś niedawno pisał że prowadzi kulturalną dyskusję....
Zapomniałem jeśli Ty używasz kolumn do umcy umcy to nawet najtańsza chińska będzie robić . Posłuchaj sobie choćby BB King.
Puść sobie jeszcze Two Steps From Hell obojętne który kawałek i zobaczysz jak Grundig nie daje rady.
Umcy umcy to można posłuchać na kinie domowym do którego linka podałeś....
Przy okazji posłucham Twoich propozycji na Grundigach które wymieniłem, B&W Matrix 3, Braun'ach L710 czy też Goodmans'ach Magnum K II.
Ciekawe które nie dadzą rady...
Już wiem o co chodzi na tym forum . Wszystko co szkopowskie to dobre a reszta jest zła .
Pewnie jeździsz tylko Wieśwagenem .
No cóż, nie każdy może jeździć wozem wioskowego szpanera takim jak Twój
Bolid
Mam
Wypasiony...
Bez odbioru... robi się za duże OT...