Witam ponownie.
No to optymizmem nie zawiało ...
Zestaw Kenwood kupiłem, ponieważ miał b.pozytywne opinie co do jakości , i przy okazji odczytuje muzykę z USB.
Nie wiem , czy ma to znaczenie, ale zazwyczaj słucham muzyki właśnie w formacie MP3 , oraz CD , natomiast tradycyjnego radia sporadycznie.
Więc jeszcze raz Was pomęczę.
Mianowicie , nie chciałbym się pozbywać Kenwooda , chociażby z powody tychże MP3 , i mój zamysł jest mniej wiecej taki:
Kenwood zostaje wraz ze swoimi dwoma kolumienkami (z frontu) , obok stawiam zakupiony wzmacniacz (dobrze gdyby był w podobnym stylu , czyli srebrna
obudowa i podobne rozmiary) i do tego wzmacniacza podłączam dwie kolumny z prawdziwego zdarzenia - ustawiam je po bokach z przodu lub z tyłu , w zależności jak będzie lepiej.
Kupując Kenwooda wiedziałem że nie jest to HI END , natomiast nie było to też byle jakie badziewie.
Więc panowie , naprawde potzrebuję porady , czy da się coś wykrzesać wg. mojego zamysłu.
Jeśli starusieńkie radio wraz z wiekowymi kolumienkami potrafią tak ładnie zagrać , na bylejakiej antenie , to mam także nadzieję , że przy odrobinie pomysłu i dobrej woli , będę miał podobną radość ze słuchania muzyki w swoim domu
Liczę na was i pozdrawiam.
Ps. nie bardzo chciałbym pozbywać się Kenwooda ponieważ zależy mi na odczycie muzyki z USB.
Pozdrawiam