Dzięki za odpowiedź nie spodziewałem się jej tak szybko i tak rzeczowej, powiedz mi skąd znasz symbol, znalazłeś, umiejętne szukanie czy jak? Oglądam obudowę i nie widzę takiego symbolu, a na radiomuseum posiedziałem chwile.
Wnioskuję że mój egzemplarz to wersja rozwojowa, w sensie że do tunera dodawano kolejne urządzenia, deck, gramofon.
Tak jak wspomniałem, tuner działa w pełni, dżojstik też, tylko że w tej chwili nie mam 4 kolumn, ale podłączyliśmy 4 i było ciekawie, z tym że audycja radiowa nie była quadro :/ Deck nie przewija, ale powinien odtwarzać, natomiast gramofon został już wymieniony na BSR p207, w pełni sprawny z tym że nie podłączyłem jeszcze napięcia i kanałów, ale to kwestia czasu. Na pokrętle częstotliwości widać jakiś paskudny odblask, już go nie ma
Teraz waga całości chyba dosięga 15kg razem z pokrywą, gramofon 2kg, magnetofon 2kg, pokrywa ponad 1kg, generalnie zmachałem się.
A tak z historii, czy to był jakiś rozchwytywany masowy model, czy jakaś niszówka w krótkiej serii?
Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro