Nie wiem w sumie o czym teraz rozmawiacie, ale ja jestem zadowolony bardzo, a nawet powiedziałbym rewelacyjnie!! Nie miałem wielu wzmacniaczy i nie mam pewnie dużych wraże odsłuchowych, ale w każdym razie trafiliście w mój dźwięk idealnie !!
Przytoczę tu jeszcze słowa Piootra ( rozmowa powyżej), z którymi teraz w zupełności się zgadzam; '' Po chwili słuchania wiało nuda, że aż strach, wróciłem do domu i stwierdziłem kolejny raz, że wole jednak stare graty ''.
Dzieciaki idą zwykle spać o 20.00,( już padają). Gdy w pierwszy dzień podłączyłem telefunkiena, tańce były do 22.30 !! I nie chciały tego zgasić! Nie było takich wrażeń przy xindaku, yamaszce, czy innych wzmacniaczach które miałem.
Na pewno spróbuję jeszcze ''starszych gratów'' polecanych w tym temacie. O xindaku itp. nawet nie chcę już słyszeć!!
Jeśli chodzi o mnie, to dla mnie ten temat już zamknięty. Będę się jeszcze pytał o ewentualne sprawy techniczne. Darutom, może sobie przedstawiać swoje argumenty, może kupować gorsze jedzenie, a lepsze płyty ( jak pisał powyżej).
Dla mnie powtarzam, jest super.! Jakby ktoś by jeszcze czytał ten temat, a wpadł mu do głowy, jakiś wzmacniacz, bądź amplituner o podobnym, lub bardziej ciekawym, a zbliżonym do telefunkiena dźwiękiem, proszę o model, na pewno się skuszę do sypialni.