Peter1979 wrote:
Juz sam nie wiem Bang & olufsen S75 sa za drogie.Piotr A Te kolumny Expert T 80 tam jest głosnik basowy 20 cm popatrz co o nich sadzisz beda grac czysto czy raczej ciepło i przytłumione
olx.pl/oferta/kolumny-monitory-expert-t8...ntYw.html#96832f0407 Jeszcze jedno jaki dobrac Cd bardziej przejrzysty jak Philips Cd 771 czy bardziej ciepły jak Denon dcd 800?Mój wzmacniacz v1700 Grundig.
Tech kolumn Expert to kompletnie nie czuje - to już ruletka chyba że ktoś osobiście testował - więc się nie wypowiem. Z takimi kolumnami z tzw firmy KRZOK to jest bardzo różnie czasem i przeważnie jest to bubel a czasem może być zbudowana na tyhc samych lub bardzo poodbnych przetwornikach co porzadne markowe konstrukcje i za cene dużo niższą można mieć zawodowo grający sprzęt. z kompaktów także nie mam zbyt dużego doświadczenia poza onkyo. CD philipsów nie słyszałem praktycznie w ogóle. Może ktoś inny coś doradzi.
Przeglądnę jeszcze kolumny na potralach aukcyjnych jak mi coś ciekawego wpadnie w oko to dam znać.