hehehe dobre, brzmi jak bełkot pana ze sklepu RTV/AGD,
zapytaj TEGO pana na audiostereo co te kwoty maja oznaczac (200, 70 i 50zł) -bo jakos tego nie ogarniam- co mozna za to dzis kupic ??? albo lepiej nic go nie pytaj, bo ci gotów wcisnąć jeszcze jakąś pralkę zamiast kolumn przez omyłkę...
co do kolumn Heco to powiem Ci bardzo dobrze znam, mam obecnie 7 par w domu (same klasyki - sa to raczej wysokie modele, ale słuchałem różnych) - krótko napisze, ze wszystkie graja na prawde bardzo dobrze. Te modele precission 300 maja troszke pokiereszowane kopułki, mozesz odkrecic głosnik i ja troszke wyrostować. Mozesz spróbować wyciągnąć odkurzaczem, ale ostrożnie zebys cakiem tego nie wydarł (nie wiem jaki masz odkurzacz
,
Jezeli bardzo Ci to przeszkadza to mozesz kupic takie które sa w lepszym stanie
Heco precision 300, ale cena jak widzisz wyższa, próbuj sie targować, bo kolumienki sa zgrabne ładnie graja i do tego maja ciekawy desig.
Ten Twoj amplituner ma 2x 30W sinus wiec spokojnie sobie poradzi z tymi kolumnami - to jest takie prawdziwe 30W a nie te brednie które wypisują dzisiaj na nowych kolumnach.
Mozliwe, ze kiedys bedziesz chciał kupic lepszy amplituner i te kolumny spokojnie Ci wystarczą, nawet do czegoś lepszego i mocniejszego, warto mysleć przyszłościowo i do tego mozliwe ze zmiescisz sie w swoim budżecie.