Laslo napisał:Witam po dłuższej przerwie spowodowanej chyba głównie awarią forum
W tym czasie jednak nie próżnowałem i kupiłem kolumny
Modelu nie znam ale są produkcji Goodmansa i tu już się można domyślić (patrząc także na posta wyżej i wcześniejsze różne wpisy na forum) od kogo te cacka zakupiłem
Dzięki Patrick za udaną transackję! Kolumienki śmigają że aż miło. W porównaniu do poprzednich G1 różnica jest duża szczególnie w dynamice, w oddaniu detali, średnicy i górze czyli praktycznie we wszystkim.
Co jeszcze ważne - na tych kolumnach słyszę różnicę w kablach
na kablach od Patricka jest kurcze bardziej melodyjnie - nie sądziłem, że kiedyś dołącze do grona wyznawców kabli, a jednak:]
Teraz to mam praktycznie temat modernizacji zamknięty na jakiś czas bo pewnie za małe pieniądze nie kupię dużo lepszego wzmaka...
Pozdrawiam!
Witaj!
Kłopoty z działaniem strony również mnie zaniepokoiły w końcu ten projekt to jedyna w PL sensowna próba stworzenia miejsca dla ludzi o innym poczuciu estetyki dźwięku i wykonania oraz kulturze technicznej niż zewsząd serwowana i obcmokiwana przez zawodowych "fachowców" chińska tandeta w kosmicznych cenach.
Cieszę się ze "uwierzyłeś" i zdecydowałeś się zweryfikować moją ocenę tych kolumn. Cóż szczerze mówiąc nie jestem wynikiem oceny zaskoczony
To kolumny , które raczej nie są spotykane w każdym komisie czy na Allegro więc raczej trudno
(i bardzo dobrze ! ) pójść na łatwiznę i zdecydować o zakupie za sprawą "głosu ludu" tylko trzeba samemu dokonać oceny i zdecydować o tym czy to klamot dla osoby zainteresowanej czy tez nie. Nawet gdybyś się na nie nie zdecydował to powiększyłbyś swój bagaż doświadczeń a to bezcenne
Cieszę się ze jesteś zadowolony. Myślę że następnym krokiem logicznie rozwijającym Ciebie i Twoje hobby będzie dobranie dla tych kolumn wzmacniacza korespondującego z ich możliwościami czego Ci z całego serca życzę bo dopiero wówczas będziesz zaskoczony tym co te kolumny potrafią...
Pozdrawiam Paddy!