grzegorz44 schrieb:
No dobrze. Koniec kłótni i przekomarzania!!!
Może mi jeszcze powiecie, czy mogę tego mojego daca naprawić? Czy jak go zaniosę do serwisu, usprawnią go, czy to już taka jego uroda?
Powiedzmy, że się zamienię za to radio strumieniowe...Ale jakby mnie naszło posłuchać muzyki z you-tuba, nie będę miał daca...
Jakbym chciał ewentualnie takiego daca dokupić, to jakiego? Bez brusbordów, bez zasilacza strumieniowo- impulsowego, taki żeby przerobił słyszalnie tę muzykę z komputera i tv, no i żeby się nie zawieszał tak jak ten.
Tutaj nie ma "kłótni ani przekomarzania" tylko opór przed głoszeniem głupot jako "dobrej rady" z którą ktoś taki jak Ty ZAPŁACI CIĘŻKO ZAROBIONYMI PIENIĘDZMI => "porady" od gościa w/g którego telewizor jako źródło lepiej zagra od płyty CD to "wybitny fachowiec" i "znafca"
Wiesz dla czego Myryad jest taki wspaniały =>
allegro.pl/myryad-z-20-piekny-cieply-dzwiek-i7200647603.html czy Beresford
allegro.pl/dac-beresford-koncowka-techni...ent-i7205667053.html
To bazarowe cwaniactwo połączone z brakiem ELEMENTARNYM BRAKIEM WIEDZY Z DZIEDZINY ELEKTRONIKI , FIZYKI ORAZ AKUSTYKI.
Z każdego praktycznie wpisu można zacytować jakiś przykład na poparcie mojej tezy.
To są Twoje pieniądze więc szanuj je bo gwarantuję Ci nikt nie zapłaci za Ciebie rachunku za korzystanie z "fachowej porady" , zamiast szukać serwisu zrób eksperyment u kogoś z nowszym PC i systemem audio bardziej z dzisiejszych czasów.
Łączenie klamotów sprzed dekad z cyfrową technologią nie zawsze się udaje , wynika to z braku kompatybilności sprzętu i / lub wiedzy oraz doświadczenia.
Obawiam się że w tej chwili masz mniej orientacji w temacie jak wówczas kiedy tutaj zajrzałeś i zwróciłeś się o pomoc....